Humánerőforrás-menedzsment

Human Resource

Díjaink

A humánerőforrás-menedzsment elsősorban az emberekkel és a szervezet erőforrásaival foglalkozik,

ezek komplex, rendszerszintű és hatékony kezelésével és fejlesztésével. Célunk, hogy hosszú távon biztosítsuk a szervezeti és egyéni célok megvalósulását, például a motivált munkavégzés révén, ezzel elérve a kölcsönös elégedettséget.

Csapatunk az igények pontos azonosítására és szakmai párbeszédek elindítására fókuszálva nyújt partneri segítséget komplex szervezetfejlesztési, képzés-fejlesztési és közösségépítési folyamatok kialakításában és megszilárdításában. Elkötelezettek vagyunk a szervezetek életében, a stratégia kidolgozásától kezdve egészen a szakmai programok utolsó mozzanatáig.

Támogatjuk a szervezeteket abban, hogy a humánerőforrás menedzsmentje során sikeres megoldásokat találjanak és alkalmazzanak az alábbi területeken:

Tehetségek bevonzása és megtartása: a megfelelő munkaerő felkutatása, kiválasztása és hosszú távú megtartása.

Teljesítményértékelés és fejlesztés: a dolgozók teljesítményének rendszeres értékelése és visszajelzése, valamint egyéni fejlesztési tervek kidolgozása.

Motiváció és elégedettség növelése: olyan munkakörnyezet megteremtése, ahol a munkatársak motiváltak és elégedettek, hozzájárulva ezzel a szervezet sikeréhez.

Képzési és fejlesztési programok: személyre szabott képzési és fejlesztési programok kidolgozása, amelyek elősegítik a munkatársak szakmai és személyes fejlődését.

Szervezeti kultúra és közösségépítés: a pozitív szervezeti kultúra kialakítása és fenntartása, valamint a közösségi szellem erősítése a munkahelyen.

Mindezen tevékenységek célja, hogy a szervezetek versenyképesek maradjanak, és munkatársaik elkötelezetten, motiváltan végezzék munkájukat, hozzájárulva a szervezetek hosszú távú sikeréhez.

Letölthető anyagaink

Képzési katalógus

Feltöltés alatt

Esettanulmányok

Hogyan alapoztuk meg szervezeti kultúra méréssel az építkezést a vágyott irányban? – esettanulmány Kiinduló állapot Ügyfelünk azzal keresett meg minket, hogy a tapasztalataik szerint csökkent a munkáltatói márkájuk korábbi vonzereje. A jelenség megnyugtató kezelésében kérték a segítségünket, egyúttal abban, hogy továbbra is biztosítani tudják a megfelelően képzett munkaerő folyamatos rendelkezésre állását. A célunk tehát olyan …
Hogyan vált egy kötelező amerikai program egy élvezetes és emlékezetes regionális sikerré, amely megerősítette a csapatszellemet és nemzetközi elismerést hozott? Kiinduló állapot Kiemelt partnerünk új ügyvezetője azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy segítsünk egy új formátumú, élettel teli és hagyományteremtő munkabiztonsági nap kialakításában. Az amerikai anyacég által előírt Safety Day programját szerette volna átalakítani, hogy …
A GIA Form mert újítani: azautóipari alapjain felépítette az orvostechnikai eszközökkel foglalkozó részlegét, megfelelve minden vonatkozó szabványnak. Kiinduló állapot A GIA Form, egy jól működő autóipari beszállító cég, lehetőséget kapott egy új orvostechnikai eszköz, a sópipa gyártására. Azonban a gyártás megkezdéséhez az ISO 13485 szabvány szerinti tanúsítványt kellett megszerezniük, ami új kihívások elé állította a …
A vállalkozások életében újra és újra elérkezik az idő a szintugráshoz. Akár a tevékenységi kör, akár a létszám bővül, mindig szükség van rá, hogy megálljunk egy kicsit, ránézzünk arra, hol tartunk és elvégezzük a szükséges tereprendezést az újabb lugrás előtt. Hogyan segítette a Compact Decor Kft.-t a folyamatok újraszervezése és a projektmenedzsment fejlesztése a sikeres …
Hogyan segítette a Microsonic-Labor Kft.-t az átvilágítás és a folyamatok újraszervezése az új ügyvezetőt a sikeres beilleszkedésében? Kiinduló állapot A cégvezetés átadása mindig kihívást jelent, különösen, ha az új vezetőnek új feladatokat kell ellátni és új felelősségeket felvállalni. A Microsonic-Labor Kft. esetében is így volt ez amikor megérkezett az új ügyvezető, akinek nem volt még …

Referenciáink