Mi nem csak mondjuk

Teljes- és részmunkaidős megoldások

Teljes és részmunkaidős pozíciókat is kínálunk, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb munkarendet és egyensúlyt a munka és a magánélet között. Rugalmas lehetőségeinkkel támogatunk, hogy szakmailag és személyesen is fejlődhess.

Belső coach

Belső coachaink segítenek, hogy elérd a céljaidat és javítsd a munkahelyi elégedettségedet. Személyre szabott támogatást nyújtanak, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki magadból.

Hibrid munkavégzés

Számos pozícióban hibrid munkavégzési lehetőséget kínálunk, hogy ötvözni tudd az otthoni és az irodai munkavégzés előnyeit. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy kényelmesen és hatékonyan dolgozhass a számodra optimális környezetben.

Generációs sokszínűség

Nagy hangsúlyt fektetünk a generációs sokszínűségre, mely lehetővé teszi a különböző korosztályok közötti együttműködést és tudásmegosztást. Hiszünk abban, hogy a különböző tapasztalatok és nézőpontok gazdagítják a munkahelyi kultúrát és hozzájárulnak közös sikereinkhez.

Zöld környezet, friss levegő

Irodánk az erdőhöz közel, zöld környezetben található, ahol friss levegőt és nyugodt munkakörnyezetet biztosítunk. Néha a kertben tartjuk a megbeszéléseket: ez mindannyiunkat inspirál és feltölt. A fákon sokféle énekesmadarat láthatunk és gyakran még mókussal is találkozunk.

Belső szakmai napok, továbbképzések

Rendszeresen tartunk belső szakmai napokat és továbbképzéseket, hogy mindig naprakész legyél és folyamatosan fejlődhess. Ezek az alkalmak remek lehetőséget adnak a kapcsolatok építésére, a többi szakterület átlátására és az új trendek megismerésére.

Szívesen dolgoznál nálunk?

Nézd meg az alábbi nyílt pozícióinkat, vagy írj nekünk!

Közbeszerzési munkatárs

Marketingkommunikációs munkatárs

Szenior információbiztonsági tanácsadó

IT munkatárs

Referenciáink