Milyen lépésekben jutunk el a személyre szabott megoldásig?

Közel 13 év tapasztalattal nyújtunk segítséget  a kis- és középvállalkozások, valamint induló cégek számára. Minden esetben teljesen egyedi megoldást alkalmazunk, az adott ügyfél igényeire szabva.

Az ajánlattól a közös munkáig

Első lépésben felvesszük az érdeklődővel a kapcsolatot, hiszen ahhoz, hogy a legmegfelelőbb ajánlatot állítsuk össze, pontosan meg kell ismernünk az érdeklődő vállalkozásának működését, az aktuális feladatot, ezáltal a leghatékonyabb megoldást tudjuk ajánlani. Így, már az ajánlatkérés is egy rövid áttekintéssel indul, ebbe a folyamatba már a tanácsadó kollégák is bekapcsolódnak, így az ajánlat szakmai javaslatok mentén épül fel, a leghatékonyabb megoldásra fókuszálva.

Az ajánlat minden egyedi szempont figyelembevételével készül, hiszen minden vállalkozás más és más, így a megoldások terén nem alkalmazunk sablon megoldásokat. Hiszünk abban, hogy ha minél jobban megismerjük az Ügyfelet, annál jobb megoldás születhet a felmerült problémára. Ez által a lehető leghatékonyabb eredményt kínálva.

Az ajánlat elfogadását követően apróbb részletekbe menően egyeztetjük az igényeket, egyedi kéréseket, majd ennek mentén előkészítjük az együttműködési megállapodást. Ezt követően pedig megkezdődhet a közös munka, szakértő tanácsadóink folyamatosan teljes körű tájékoztatást adnak arról, hogy éppen melyik szakaszához érkezett a projekt. A cél nem pusztán a teljesítés, ha nem az, hogy az Ügyfél a folyamat végén egy jól működő, sikeres vállalkozást, elégedett munkatársakkal és tervezhető jövővel tudhasson magáénak.

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, azt a honlap alsó részén található „Ajánlatkérés” formula kitöltésével teheti meg. Ezt követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőség valamelyikén.