Curling és coaching

"A curling alapjait, szabályait és esetpéldáit beépítve, olyan stratégiai tréninget építettünk fel, amely vállalatvezetők számára nyújt segítséget a hatékony kommunikációhoz és döntéshozatalhoz."

Szakértő partnerek segítségével Ági kidolgozott egy stratégiai tréninget topmenedzserek számára, hogy segítséget nyújtson számukra kommunikációs és döntéshozatali módszerek elsajátításához, a curling alapjain, szituációin és esetpéldáin keresztül.


A curling egy kiemelten fair játékszabályokon alapuló csapatsport, amely a mozgás szeretetén túl az olyan emberi értékek fejlesztését támogatja, mint a csapatszellem, a kommunikáció, a 
tisztesség, a bizalom és a megbecsülés. Ahogy a jégpályán az edzések és megmérettetések során felépül, majd összekovácsolódik egy csapat, tulajdonképpen annak a folyamatnak a megfelelője, ahogy egy cég létrejön, fejlődni kezd, majd sikereket arat.


"Edzőként, cégvezetőként és tanácsadóként egyaránt abban hiszek, hogy mindenki jó valamiben. Ha irányítóként megtaláljuk, hogy mi az, és azt a képességét engedjük kibontakoztatni, a legjobb munkaerőt, együttműködő csapattagot kapjuk. Az ehhez vezető út pedig az egyes emberekre való odafigyelésen alapul."